پاتریک هلدن، مدیر پیشین انجمن خاک "Soil Association" اعتقاد دارد که انسانها بر این باورند که خوردنیهای تولید شده در حجم انبوه ارزان هستند ولی در واقع برای محیط زیست هزینه زیادی در بردارند. انسانها با سرمایههای زمین به شکل درآمد برخورد نموده و منابع زمین را که طی میلیونها سال تولید میگردند مصرف کرده و جایگزینی برای آن در نظر نمیگیرند، با این تصور که این وضع تا ابد ادامه خواهد یافت. سهولت تهیه غذا از مکانهایی نظیر رستوران باعث ایجاد این ذهنیت میگردد که غذا همیشه وجود خواهد داشت. افراد با بیاطلاعی از فرآیندهای کشاورزی متوجه اشتباه خود در این زمینه نمیباشند. در نتیجه در صورت عدم انجام اقدامات لازم با بحران نگرانکننده غذا در سطح جهان روبرو خواهیم بود. شما را به تماشای این مستند ویدئویی دعوت میکنیم.