کمپین ضد سوخت های فسیلی

5 ویدیو

مدت دوره: 0 ساعت و 48 دقیقه

کمپین ضد صنعت سوخت های فسیلی (1)

00:09:06

رایگان

نور خورشید از جو عبور می کند و با رسیدن به سطح زمین جذب می شود و سپس به صورت انرژی گرمایی به فضا بازمی گردد، برخی از گازها در جو، این گرما را جذب کرده و نزدیکترین لایه جو به زمین و سطح زمین را گرم می کنند. مهم ترین عامل انتشار این گازها، سوخت های فسیلی هستند. در این ویدئو با کمپین هایی که ضد صنعت سوخت های فسیلی فعالیت می کنند آشنا می شوید و گروهی از مردم را می بینید که دیگر به نظام های سیاسی برای حل مشکلات آب و هوایی اعتماد نمی کنند.

نمایش سریالی ویدیو:

دوره های مشابه:

173روز در سفر

173روز در سفر

تعداد ویدئو: 15

از شما علاقه‌مندان به طبیعت دعوت می‌کنیم در تماشای دوره مستند ویدئویی «173 روز در سفر» با ما همراه باشید. ‌ این سفر با پای پیاده، حول محور خط الراس پاسیفیک "Pacific ridge" صورت گرفت. خط الراس پاسیفیک، از مرز مکزیک شروع شده و تا 2500 مایل ادامه دارد و در نهایت به کانادا ختم می‌شود. در این مستند، داستان دو طبیعت‌گرد را برای شما به نمایش خواهیم گذاشت که این سفر پرفراز و نشیب را با تلاش‌هایی بی‌وقفه از صحرایی در مکزیک آغاز می‌کنند. سپری کردن اوقات در طبیعت سختی‌ها و البته لذت‌های خاص خودش را دارد. خواهیم دید که گرسنگی می‌تواند چه تاثیری بر انسان‌ها بگذارد و خشکی و متفاوت بودن شرایط آب و هوایی، تا چه حد چالش برانگیز است. اما این انسان‌ها از همسفر بودن با هم لذت می‌برند، به تجربه‌های تازه دست می‌یابند، با حیوانات خطرناک و عجیب روبرو شده و زندگی متفاوتی را لمس می‌کنند. آنها حس آزادی را در میان کوه‌ها و کویرها به دست می‌آورند و آن را با هیچ حس دیگری در دنیا عوض نمی‌کنند. سفر کردن و رفتن به شهرهای مختلف، تجربیات جالبی در خود دارد. آشنایی با آدم‌ها از هر رنگ و نژاد، با داستان‌ها و سبک‌های مختلف زندگی، چالشی است که در این مواقع ایجاد می‌گردد. درس‌های بسیاری می‌توان از طبیعت گرفت، از جمله اینکه چگونه در کنار سایر افراد زندگی کرده و با آن‌ها تعامل خوبی داشته باشیم. این دو طبیعت‌گرد در طول مسیرشان پارک ملی یوسیمیتی "Yosemite National Park"، بزرگ‌ترین آتشفشان کالیفرنیا یعنی کوه شستا "Mount Shasta" (پنجمین کوه بلند کالیفرنیا با ارتفاع تقریبی 4322 متر که در جنگل ملی ترینیتی- شستا قرار دارد) و طبیعت خشن و سرمای کانادا را مشاهده و طی می‌کنند. پارک ملی یوسیمیتی، نخستین پارک ملی و طبیعی ایالات متحده آمریکا، مملو از قله‌های بلند، آبشارها و بیش از 200 گونه گیاهی و جانوری در سال 1890 در کالیفرنیا تاسیس شد. این پارک به عنوان میراث جهانی یونسکو ثبت شده است. آنها در نهایت پس از گذشت نزدیک به 200 روز موفق به طی نمودن این مسیر طولانی می‌شوند. با ما در این مستند ویدئویی همراه باشید.

زندگی روی کره زمین

زندگی روی کره زمین

تعداد ویدئو: 13

در مستند ویدیویی «زندگی روی کره زمین» به پدیده‌های مختلف کشف شده در این کره خاکی و تاثیرات آن بر روی حیات بشری می‌پردازیم و پی خواهیم برد که چگونه می‌توان از این منابع خارق‌العاده و طبیعی در جهت بهبود زندگی روزمره انسان‌ها استفاده کرد. زمین سیاره‌ای منحصر به فرد و بی‌همتا در منظومه شمسی است که تاریخچه شکل‌گیری آن حدودا به 4600 میلیون سال پیش باز می‌گردد؛ جایی که با دارا بودن عناصر چهارگانه مهمی نظیر آب، هوا، خاک و آتش می‌تواند پیش زمینه‌های لازم برای زیستن تمامی جنبندگان را میسر ‌سازد. با گذشت زمان، کشف آتش توسط بشریت نقطه آغاز بسیاری از تحولات به شمار می‌آمد. پس از آن عصر یخبندان باعث شد که انسان‌ها در جنوبی‌ترین نقطه آفریقا دور هم جمع شوند و با پخش شدن در سراسر جهان، شیوه‌های خاصی را برای زندگی خود در پیش بگیرند. انسان‌های نخستین می‌دانستند که چگونه باید در طبیعت وحشی زندگی کنند و نیازهایشان را برآورده سازند. آنان از دل طبیعت برای خود دارو تهیه می‌کردند و با روش‌های شگفت‌آوری به شکار حیوانات می‌پرداختند. غرق شدن در پیشرفت‌های پیاپی زندگی روزمره باعث شده که عناصر شگفتی ساز طبیعت را فراموش کنیم؛ تحول اسرارآمیزی که به ما می‌آموزد چگونه این جهان را برای خود و نسل‌های بعدی حفظ نماییم. زندگی در عصر جدید با مصرف رژیم‌های غذایی نامناسب و استفاده از مواد افزودنی خوراکی، سلامتی بسیاری از انسان‌ها را به خطر انداخته است. کاهش مواد شیمیایی موجود در زمین قطعا برای این سیاره و بدن انسان‌ها مفید است، در نتیجه استفاده از خوراکی‌های ارگانیک (طبیعی) و دوری از مصرف مواد شیمیایی باید سرلوحه زندگی همه افراد قرار گیرد. علاوه بر این بشر در مراقبت از محیط زیست و سالم نگه داشتن آن نیز نقش بسیار مهمی دارد. استفاده از فناوری‌های پیشرفته بدون آسیب‌رسانی به طبیعت از جمله عواملی است که توسط خود انسان‌ها انجام می‌گیرد و رعایت آن گام بزرگی را در جهت حفظ محیط زیست و تداوم حیات انسانی بر می‌دارد. در ادامه توجه شما را به تماشای ویدئوهای این مستند جذاب جلب می‌کنیم.

راه ساده زندگی

راه ساده زندگی

تعداد ویدئو: 6

در مستند ویدئویی «راه ساده زندگی»، قصد داریم شما را با روش‌های ساده‌تر زندگی در طبیعت آشنا کنیم. زندگی صنعتی، همواره با رشد نامحدود اقتصادی، فناوری‌های پیشرفته و افزایش تولید و مصرف محصولات همراه بوده است و این سبک زندگی به شکست ما و سیاره زمین می‌انجامد. شاید بسیاری از ما انسان‌ها به این سبک زندگی خو گرفته و نتوانیم داشتن زندگی به دور از محیط‌های شهری و صنعتی را تصور کنیم اما تنها راه چاره، برقراری ارتباطی عمیق با طبیعت است. استفاده از منابع بازیافتی یکی از راه‌های آشتی با طبیعت و حفظ حیات کره خاکی زمین به حساب می‌آید. امروزه بیشتر مردم می‌دانند که باید سوخت‌های فسیلی را کنار گذاشت و از انرژی‌های تجدیدپذیر همچون انرژی آبی، بادی، خورشیدی، دریایی و... استفاده کرد اما توجه داشته باشید که لازمه این کار آن است که یاد بگیریم انرژی کمتری مصرف کنیم. بسیاری از مردم علاقه‌مند هستند که از مواد بازیافتی (شیشه، فلز، کاغذ، پلاستیک و ...) به بهترین نحو ممکن استفاه کنند و از این طریق علاوه بر کمک به کاهش هزینه‌ها در حفظ محیط زیست خود نیز نقش داشته باشند. در این مستند شما نحوه زندگی در طبیعت را مشاهده خواهید کرد. اگر قصد داشته باشید که به دور از فضای شهری و در یک محیط بکر روزگار خود را بگذرانید باید با شیوه‌های زندگی در طبیعت آشنا شوید. روی آوردن به کشاورزی ارگانیک در چنین محیط‌هایی علاوه بر بهبود کیفیت زمین‌ها در بلند مدت، تولید زباله را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد. در بخش دیگری از این مستند شما ساخت یک خانه با مواد بازیافتی و کمترین هزینه را مشاهده خواهید کرد. کسانی که به دل طبیعت رفته و با آن خو گرفته‌اند بی‌شک بر این نکته تاکید دارند که حضور در چنین محیط‌هایی و به دنبال آن ارتباط انسان با طبیعت، بر نگرش و همینطور میزان رضایت وی از زندگی تاثیر مستقیم و بالایی دارد. در ادامه از شما عزیزان دعوت می‌کنیم برای مشاهده راه‌های داشتن یک زندگی ساده، در تماشای این مستند جذاب با ما همراه باشید.

کمپین ضد سوخت های فسیلی

کمپین ضد سوخت های فسیلی

تعداد ویدئو: 5

در مستند ویدیویی «کمپین ضد سوخت‌های فسیلی» با ما همراه باشید. سوخت‌های فسیلی "Fossil Fuel"، بقایای گیاهان و حیوانات ما قبل تاریخ بوده که اکنون به زنجیره‌های هیدروکربنی جامد یا مایع کاهش یافته است. سوخت‌های فسیلی علاوه بر سرعت احتراق بسیار بالا، انرژی زیادی را آزاد می‌کنند. سوخت‌‌‌های فسیلی به طور کلی به سه دسته؛ زغال سنگ، نفت خام و گاز طبیعی تقسیم می‌گردند. دوره‌ای که این سوخت‌ها شروع به شکل‌گیری کردند را دوره کربنی فروس "Carboniferous" (ذغال‌خیز) می‌گویند که بخشی از دوران پالئوزوییک "Paleozoic" به حساب می‌آید. نور خورشید از جو عبور می‌کند و با رسیدن به سطح زمین جذب می‌شود و سپس به صورت انرژی گرمایی به فضا باز می‌گردد، برخی از گازها در جو، این گرما را جذب کرده و نزدیک‌ترین لایه جو به زمین و سطح زمین را گرم می‌کنند. مهم‎‌‌ترین عامل انتشار این گازها، سوخت‌های فسیلی هستند. در اثر سوزاندن زغال سنگ و پالایش نفت خام برای تولید فرآورده‌های نفتی، عناصری مانند گوگرد و نیتروژن در هوا آزاد می‌شوند و موجب تغییرات مخاطره‌آمیز آب و هوایی می‌شوند. سوخت‌های فسیلی نیروی هدایت‌گر پیشرفت فناوری هستند و نیاز روز افزون ما به انرژی را در همه‌ این سال‌ها برآورده کرده است. از مزایا و معایت سوخت‌های فسیلی نسبت به منابع انرژی دیگر به ترتیب می‌توان به بالا بودن انرژی گرمایی، بهره‌برداری آسان به کمک تجهیزات پیشرفته، حمل و نقل آسان، سوراخ شدن لایه اوزون، گرمایش جهانی، ایجاد باران‌های اسیدی، در خطر بودن تعادل زیست محیطی و ... اشاره کرد. تخلیه‌ منابع سوخت‌های فسیلی و اثرات فاجعه‌بار مصرف بیش از حد آن‌ها بشریت را مجبور کرده که به دنبال جایگزینی منابع بهتر باشند. بد نیست نظر مدیران مشهور مالی را در مورد سرمایه‌گذاری در صنعت سوخت‌های فسیلی بدانیم. آنها نیز معتقدند سرمایه گذاری در این صنایع باید کاهش یابد چرا که امروزه دیگر مردم متوجه شده‌اند، مسئله تنها منبع محدود سوخت‌های فسیلی نیست بلکه منبع کمیاب اصلی، اتمسفر زمین برای جذب گازهای منتشر شده است. می‌توان از جمله روش‌های جایگزین برای سوخت‌ها فسیلی، هوای فشرده، انرژی خورشیدی، انرژی باد، بیودیزل، نیروی الکتریکی، خودروهای هیبریدی، هیدروژن، سوخت الکل، سوخت روغن گیاهی و ... را نام برد. باید بدانیم که بدون تلاش برای کنترل انتشار کربن، میانگین دمای زمین تا پایان قرن حاضر حداقل 4 درجه سانتی‌گراد افزایش پیدا خواهد کرد. در این بین یکی از کمپین‌های محیط زیستی به نام بی‌بهره سازی، تلاش می کنند که جلوی سرمایه‌گذاری در شرکت‌های تولید کننده سوخت‌های فسیلی را بگیرند. هدف اصلی این کمپین متقاعد سازی شرکت سرمایه‌گذاری ABP نسبت به عدم سرمایه‌گذاری درحوزه‌های نفت، گاز و زغال سنگ است. شما عزیزان را به تماشای ویدیوهای این مستند زیبا دعوت می‌کنیم.

--> --> -->
--> -->
--> --> -->